Uutinen / 29.08.2024

Tuore suomenmestari täydentää ruotsalaiskvartetin 

Joukkue

Kiekko-Espoo on hankkinut puolustukseensa vahvistusta, kun Tobias Ekberg, 30, siirtyy Tapparasta Kiekko-Espooseen. Nyt solmittu pelaajasopimus kestää joulukuun 2024 loppuun asti, ja loppusyksyn aikana Kiekko-Espoo tutkii pelaajan kanssa mahdollisuutta yhteistyön jatkumiseen vuodenvaihteen jälkeenkin.  

– Olemme koko ajan seuranneet tilannetta pelaajamarkkinoilla ja tarkastellut joukkueen tarpeita valmistautuessamme sarjan alkuun. Puolustuspäähän koimme nyt tarvetta ja Tobiaksen kanssa näimme yhteisen sävelen. Tobias täsmähankintana täydentää meidän tarpeitamme juuri nyt erinomaisesti. Hän on mainiosti liikkuva ja peliä avaava älypakki, joka tuo mukanaan kahdeksan SHL-kauden kokemuksen sekä tuoreen muistijäljen voittamisesta Tapparan paidassa. Olemme saaneet pelaajasta ja persoonasta erittäin positiiviset kommentit hänen entisiltä pelitovereiltaan, kuvailee Urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits Kiekko-Espoon uutta hankintaa.  

Koen että täällä ollaan menossa oikeaan suuntaan ja haluan olla tässä mukana

– Meillä on ollut keskusteluyhteys Espoon kanssa jo pidemmän aikaa. Olen kuullut paljon hyvää uudistuneesta organisaatiosta, ja huomannut ”hypen” ja kiinnostuksen seuran ympärillä. Tein myös itse taustatyötä ja tutustuin seuran historian käänteisiin. Koen että täällä ollaan menossa oikeaan suuntaan ja haluan olla tässä mukana, hehkuttaa uusi espoolainen Ekberg.

– Haluan auttaa joukkuetta puolustuspäässä ja toimitan kiekkoa ylös. Näen koko kenttää hyvin ja pyrin avaamaan peliä joka suuntaan, toteaa ”Tobbe”. 

Toivottakaa Tobias tervetulleeksi!

Ekberg laskeutui Suomen kamaralle eilen keskiviikkona, mutta ei pue kruunupaitaa vielä illan Tingsryds-ottelussa. Tobias on kuitenkin kannattajiemme tavattavissa illan ottelun ensimmäisellä erätauolla Espoo Metro Areenan aitiovastaanoton tuntumassa. Tulkaa toivottomaan Tobias tervetulleeksi! 

vs.

la 21.9.2024 / klo 17.00