Uutinen / 16.05.2024

Roima annos taistelutahtoa Ruotsista

Joukkue

Kiekko-Espoon Liiga-joukkueeseen sopimukset tehneet ruotsalaispelaajat Arvid Degerstedt ja Marcus Hellgren-Smed siirtyivät Ruotsin Allsvenskanista Suomeen. Norrköpingissä syntynyt hyökkääjä Degerstedt saapui Kiekko-Espooseen AIK:sta ja Morassa syntynyt maalivahti Hellgren-Smed pelasi viimeiset kolme kautta BIK Karlskogan joukkueessa.

Arvid Degerstedt, 24, 180 cm/85 kg, hyökkääjä

Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits kommentoi ruotsalaishyökkääjää seuraavasti:

”Arvid on valmis seuraavaan askeleeseen urallaan yli 300 Allsvenskan-pelinsä jälkeen. Monipuolisena pelaajana hän on hyvin liikkuva, älykäs ja työteliäs sisupussi, joka ei kaihda ahtaitakaan tontteja kaukalossa. Hän on aidosti kova, mailavahva kamppailija, joka voittaa puolustuspelissään paljon irtokiekkoja omalle joukkueelleen kaukalon molemmissa päädyissä.

Arvid on päässyt persoonana hyvin joukkueeseen sisälle jo ensimmäisten treeniviikkojen aikana. Aina kun hänet näkee keskustelemassa jonkun kanssa, hänellä on hymy naamallaan.”

Näin Arvidia kommentoi hänen uusi joukkuetoverinsa Marcus Hellgren-Smed: “With his work ethic and grit, Arvid will be a definite fan favorite in Espoo!”

Marcus Hellgren-Smed, 30, 190 cm/88 kg, maalivahti

Näin kuvailee Kiekko-Espoon maalivahtivalmentaja Rolf von Hedenberg joukkueensa tuoretta maalivahtihankintaa:

”Marcus on kokenut maalivahti, joka lukee peliä hyvin. Hänellä on hyvä ikä molarille, ja juuri oikea hetki hakea seuraavaa steppiä urallaan. Pelaajalla on vahva monivuotinen Allsvenskan-tausta ja lisäksi tuore huippukausi 2023-24 takana. Päättyneellä pelikaudella Marcus pelasi peräti 45 ottelua runkosarjaa ja playoffeja yhteensä, erinomaisilla tilastoilla.

Pelitaidoiltaan hän on vahva liikkumaan ja hänellä on kyky päästä kiekon linjalle. Persoonana hän on hyvin määrätietoinen ja hänellä on korkea työmoraali. Aikuinen, perheellinen mies, joka henkii turvallisuutta ja luo luottamusta ympärilleen. Ensimmäiset yhteiset treeniviikkomme ovat minulle kertoneet, että yhteistyö Marcuksen kanssa sujuu ja tulee sujumaan mutkattomasti.”

Kausikortit tulevalle Liiga-kaudelle 2024-25 ovat nyt myynnissä! Hanki omasi vielä toukokuun hinnoilla. Kausikorttiostoksille pääset painamalla tästä!

Lisäinformaatiota kausikorteista löydät artikkelista: Kausikortit kaudelle 2024-25 ovat nyt myynnissä!

Tutustu pelaajiin

#24 Arvid Degerstedt

#31 Marcus Hellgren-Smed

vs.

la 21.9.2024 / klo 17.00